...amb què et desdejunes?

Diu el Manual de l'estàndard oral de J. Lacreu que els verbs dinar, sopar, esmorzar..., aquells que indiquen la realització dels diferents àpats del dia, són sempre intransitius i hem d'emprar la preposició amb per especificar-los. El cas del verb desdejunar encara es complica més: és un verb reflexiu. El nom d'aquesta activitat és un exemple d'una de les maneres correctes de fer servir aquests verbs:

      amb què et desdejunes?

Sabem que la cosa és complicada, per això hem fet unes tasses que ens ajuden a recordar amb què ens desdejunem. Com a complement del contingut exposat, el 31 de maig vam rifar tres tasses. Els codis guanyadors van estar: AN27, CB38, NN11. Els resultats de l'activitat van ser els següents:

NOTA: si fas una comanda de 50 euros a la nostra llibreria/botiga, pots emportar-te una tassa sense cap cost.